Verdere vorming Animator: "Animator+"

Vorming, workshop & lessenreeks Jeugd Joetz Oost-Vlaanderen

 • van
 • tem.
 • 15 tot 99 jaar - °1925 - 2009
 • De Stobbe - Merelbeke

110.00 - Basisprijs 110.00 - Solidarisprijs

Boek nu

Verdere vorming Animator: "Animator+"

We bouwen verder op de basiscursus én op jullie ervaring op kamp of speelplein.
Zo weten jullie al dat het belangrijk is om een regenprogramma te hebben, maar in Animator+ gaan we er samen eentje maken. Jullie weten ook al wat grime is, maar in Animator+ leren we jullie grime-technieken aan. 
We breiden zowel jullie "hersenen" als "rugzak uit, omdat de basiscursus 'maar' de basis is en we jullie nog méér willen vertellen over het werken met kinderen en jongeren.

Daarnaast vormt dit traject de brug tussen de basiscursus en de cursus hoofdanimator… Als hoofdanimator geef je feedback aan animatoren en dus is het belangrijk dat je zelf over voldoende kennis beschikt.
We vertrekken op de “hoofdanimatorcursus” van alles wat je weet van “basiscursus” én “Animator+”. (Dus zonder stap 1 geen stap 2.)

Wil je in 1 keer inschrijven voor onze 3 weekends, schrijf je dan in via deze weg. 
 • vrijdag 17 t.e.m. zondag 19 november 2023
 • vrijdag 2 t.e.m. zondag 4 februari 2024
 • vrijdag 15 t.e.m. zondag 17 maart 2024
 • 110.00 - Basisprijs 110.00 - Solidarisprijs

  Boek nu

  Leden van Solidaris, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage, genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering.
  De meeste steden en gemeenten betalen een deel van de kostprijs (meestal 60%) terug. Dit wil zeggen dat leden van Solidaris voor slechts 80 euro 3 weekends op cursus kunnen gaan. (niet-leden betalen dus 110 euro).
  Jongeren die gedomicilieerd zijn in Sint-Niklaas, maximum 30 jaar zijn en bij vzw JOETZ een kadervorming volgen, genieten direct een verminderde inschrijvingsprijs via Stad Sint-Niklaas. En dit dankzij een derdebetalersregeling tussen vzw JOETZ & Stad Sint-Niklaas.
  #jongwildgoud #iedereenmee

  Deel met je vrienden