Slovenië Adriatische kust

Buitenlandse vakantie Jeugd

  • van
  • tem.
  • 12 tot 17 jaar - °2006 - 2011
  • Youth and health resort Debeli Rtic - Vevericka

599.00 - Solidarisprijs
764.00 - Basisprijs

Boek nu

Slovenië Adriatische kust

Dit plekje aan de Sloveense Rivièra met baaien, rotspartijen en zandstranden, en groene bergen landinwaarts is een prachtige bestemming voor een strandvakantie. We gaan op ontdekking naar mooie kuststadjes met Venitiaanse glorie en bezoeken de historische havenstad Koper. Maar voor vele is genieten van de zonnige stranden en een verfrissende duik in de heldere ondiepe zee het summum van deze zonnige vakantie.
 

599.00 - Solidarisprijs
764.00 - Basisprijs

Boek nu

Solidarisprijs
Solidaris (provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Limburg) geeft aan zijn leden een tegemoetkoming in de deelnemersprijs. Hiervoor moet je lidgeld bij het ziekenfonds betaald zijn. 
Het ziekenfonds mag geen tegemoetkoming geven als je je bijdrage niet (volledig) betaalde. Dat zegt de wet. Deze regeling geldt voor alle ziekenfondsen en voor alle terugbetalingen uit de aanvullende verzekering. Er wordt tot 2 jaar terug gecontroleerd of je je lidgeld van je ziekenfonds betaald hebt. 
Opgelet! Noteer alle gegevens correct en volgens de officiële schrijfwijze in je account (check met je roze klever). Alleen zo kan het inschrijfsysteem je detecteren als deelnemer die recht heeft op de ledenprijs.

Deel met je vrienden