Phantasialand 2-daagse

Buitenlandse vakantie Jeugd Gezinnen

  • van
  • tem.
  • 0 tot 99 jaar - °1924 - 2023
  • Phantasialand Hotel MATAMBA

247.00 - Solidarisprijs
275.00 - Basisprijs

Boek nu

Phantasialand 2-daagse

In 2023 brengen we een bezoek aan "Phantasialand" een themapark met zijn bekroonde achtbanen, attracties, shows en 3-belevingshotels.
Per luxe autocar brengen we jouw gezin naar het Duitse Brühl ten zuidwesten van Keulen.

Van zaterdag 18 en met zondag 19 november 2023 verblijven we in het hotel resort van Phantasialand. Overnachten doen we in het belevingshotel Matamba.

Wie? 
Gezinnen
Jongeren vanaf 16 jaar kunnen alleen (of met vrienden) mee, mits toestemming van de ouders.

Voor kinderen tussen 0-2 jaar kan er een babybed gereserveerd worden in uw kamer (vb. 2 ouders en 1 kind tussen 0-2 jaar - u kiest voor een 2-persoonskamer + extra babybed).  Er wordt voor uw kind een zitplaats op de bus voorzien.


247.00 - Solidarisprijs
275.00 - Basisprijs

Boek nu

De JOETZ- Ledenprijs is het kortingstarief voor leden van Solidaris West-Vlaanderen. JOETZ West-Vlaanderen heeft een partnerschap met Solidaris West-Vlaanderen.  Door het partnerschap kan Solidaris West-Vlaanderen kortingen geven aan hun leden. Deze prijs staat steeds vermeld naast de JOETZ- ledenprijs. (OP-Stap-Premie komt hier NIET in aanmerking BIJ vakanties van JOETZ met overnachting !)
De JOETZ-KIDSprijs is het kortingstarief voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar die lid zijn van de KIDSclub van JOETZ West-Vlaanderen.

DE CORRECTE PRIJS WORDT BEREKEND IN HET WINKELMANDJE!

Deel met je vrienden