Het Salzachdal

Buitenlandse vakantie Jeugd

  • van
  • tem.
  • 14 tot 17 jaar - °2006 - 2009
  • Jeugdhotel Schlosshof

456.00 - Solidarisprijs
576.00 - Basisprijs

Boek nu

Het Salzachdal

Wil je een relaxed vakantie met een vleugje actie? Met een natuur-zwemmeer, in- en outdoor sportvelden en trampolines, een eigen disco … heeft jeugdhotel Schlosshof alles wat je hartje begeert. Op het programma staan toffe outdoor activiteiten: een spectaculaire tocht door een kloof, zomerrodelen, mountain-carten … (volgens weer/samenstelling groep).
Sightseeing, shoppen, relaxed terrasje? Het stadscentrum ligt op wandelafstand, een korte trip met citybus. 
 
 

456.00 - Solidarisprijs
576.00 - Basisprijs

Boek nu

Solidarisprijs
Solidaris (provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Limburg) geeft aan zijn leden een tegemoetkoming in de deelnemersprijs. Hiervoor moet je lidgeld bij het ziekenfonds betaald zijn. 
Het ziekenfonds mag geen tegemoetkoming geven als je je bijdrage niet (volledig) betaalde. Dat zegt de wet. Deze regeling geldt voor alle ziekenfondsen en voor alle terugbetalingen uit de aanvullende verzekering. Er wordt tot 2 jaar terug gecontroleerd of je je lidgeld van je ziekenfonds betaald hebt. 
Opgelet! Noteer alle gegevens correct en volgens de officiële schrijfwijze in je account (check met je roze klever). Alleen zo kan het inschrijfsysteem je detecteren als deelnemer die recht heeft op de ledenprijs.

Deel met je vrienden